bine ati venit
    la Tibconstruct!

    Prin calitatea produselor si serviciilor noastre vrem sa depasim asteptarile celor mai exigenti clienti

Politica de mediu

S.C. TIB CONSTRUCT S.R.L. are o pozitie importanta pe piata in domeniul serviciilor de Constructii civile si industriale, hidroizolatii, pardoseli industriale, reparatii si consolidari ale elementelor de structura. In acest context, alaturi de interesul pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri cu serviciile de inalta calitate, se afla preocuparea responsabila a organizatiei noastre pentru protectia mediului si asigurarea sanatatii angajatilor.

Pentru atingerea obiectivelor cu privire la protectia mediului, organizatia noastra si-a propus implementarea si certificarea unui sistem de management de mediu in conformitate cu cerintele referentialului SR EN ISO 14001:2005.

Conducerea organizatiei considera ca eforturile tuturor salariatilor trebuie sa fie orientate in vederea indeplinirii si respectarii urmatoarelor angajamente:
-     Conformarea cu legile si reglementarile de mediu in vigoare, aplicabile organizatiei noastre;
-     Prevenirea si reducerea poluarii generate de activitatile si serviciile noastre, prin utilizarea celor mai bune tehnici la care avem acces si planificarea masurilor preventive;
-     Imbunatatirea continua a performantei de mediu, prin evaluarea periodica a eficientei sistemului de management de mediu.

Principalele obiective de mediu pe care ne angajam sa le realizam, acordand tot sprijinul nostru organizatoric si material, sunt:
-     Evitarea generarii deseurilor si imbunatatirea sistemului de gestionare, reciclare si eliminare finala a deseurilor
-     Reducerea continutului de substante poluante din apele uzate evacuate
-     Inlocuirea materiilor prime periculoase cu substante alternative compatibile cu mediul
-     Instruirea personalului pentru operarea in conditii de siguranta, in scopul evitarii producerii accidentelor de mediu
-     Promovarea furnizorilor care subscriu la standardele si legislatia de mediu existente.


        Suntem constienti ca nu putem atinge aceste obiective decat prin cresterea responsabilitatii si instruirii de mediu a tuturor angajatilor nostri si printr-o comunicare deschisa cu comunitatea locala, clientii nostri si autoritatile responsabile.